Fetih 1453 izle


Yapım : Türkiye.
Yapım Yılı : 2012
Türkiye Gösterim Tarihi : 16 Şubat 2012
Yönetmen : Faruk Aksoy.
Yapımcı : Ayşe Germen ve Faruk Aksoy.
Filmin Türü : Aksiyon, Savaş, 3 Boyutlu, Dram ve Tarih türündedir.
Filmin Dili : Türkçe.
Filmin Başrol Oyuncuları ve Diğer Oyuncu Kadrosu : Devrim Evin, Ozan Çobanoğlu, Dilek Serbest, Recep Aktuğ, İbrahim Çelikkol, Şahika Koldemir, Sedat Mert, Özkan Güngör, Edip Tüfekçi, Naci Adıgüzel, Ali Rıza Soydan, Volkan Keskin, Cengiz Coşkun ve Erdem Alkan oynamışlardır.
Türk Sineması’nın gelmiş geçmiş en büyük bütçesi ile çekilmiş olan ve Türkiye ile eş zamanlı olarak İsviçre, Hollanda, Fransa, Avusturya, Belçika, İngiltere, Almanya ve Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gibi bir çok ülkede aynı tarihde gösterime girecek olan Fetih 1453 Filminin ilk görüntüleri sitemizde yer almaya başlamıştır.
Film vizyona girmeden günler öncesinde biletleri gişelerde yer almış ve ülke genelinin tamamında biletler tükenmiştir. Dünya Sinema tarihine damga vuracak rekor hasılat toplanması beklenen filmi seyircileri izleyebilmek için büyük bir sabırsızlık örneği gösteriyorlar. Tam iki saatlik süresi ile de dikkat çeken filmin çekimleri 2009 yılında başlamış olup, 2011 yılının son ayında bitmiştir. Filmin bütçesi tam on iki milyon dolardır.
Fetih 1453 Filmini Full ve Online Hd Görüntü Kalitesiyle Tek Parça Olarak izleyebilirsiniz, Fetih 1453 Seyret.
Filmin Konusu : Babası 2. Murat’ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan 2. Mehmet’in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu’nun son toprağı olan Konstantinapolis’i Osmanlı Devleti’ne katmaktır. Bu uğurda ne yapılması gerekiyorsa genç padişah hiçbirinden feragat etmeyecektir. Osmanlı Devleti’ne çağ atlatarak imparatorluğa taşıyan Fatih Sultan Mehmet’in 1451 yılında henüz İstanbul’u alma planları yaptığı dönemden başlayan filmde, Molla Gürani’yi de yani Fatih’i yetiştiren üstadı ve Fatih Sultan Mehmet’in çocukken aldığı bu eğitim süreçleri de yer alıyor.
İyi Seyirler…








Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 yorum:

Film hakkında Yorumunu yaz

HTML Comment Box is loading Gönder...

Movie Review

Copyright © 2012 Tek Parça Film İzle | Film İzle | Hd Film İzle | Divx Film İzle | Tek Parça Film İzle | Tek Part Film İzle | Dizi İzle | Sitemap | Google | www-filmizle.blogspot.com Sitesinde Filmler Tek Part Olarak Eklenir.Tüm Filmlere Alternatif İzleme Seçenekleri Eklenmiştir.Aksi Belirtilmediği Sürece Tüm Filmler Türkçe Dublaj dır.Hemen Hemen Her Film de Divx İzle me Seçeneği Mevcuttur.İyi Seyirler. YASAL UYARI:Sitemizde Bulunan İçeriğin tamamı Büyük Paylaşım sitelerinden alınmaktadır.Buna rağmen Telif Hakkı Kapsamında Olduğunu Düşündüğünüz İçeriğin Kaldırılması İçin relaxsss-34@hotmail.com adresiyle iletişime geçebilirsiniz.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. filmizle - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger