Yenilmezler


Yenilmezler – The Avengers, Marvel’in en çok iz bırakan kahramanlarını bir araya topluyor. Demir Adam, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Hawkeye, ve Black Widow. Beklenmedik bir düşman ortaya çıkarak, dünyanın güvenliğini tehlikeye sokuyor. S.H.I.E.L.D ismi ile bilinen uluslararası barışı koruma teşkilatının yöneticisi olan Nick Fury, dünyayı böyle bir tehlikeden kurtarmak için bir ekibe ihtiyacı olduğunu anlıyor. Ekibi için adam toplamak amacı ile tüm dünyayı geziyor… Ve süper kahramanlardan bir ekip kuruyor.
Pilot Kelimeler: Avengers, Yenilmezler, The Avengers, Avangers
Önbilgi – Karakter Tanıtımları (kahramanlara ait tüm filmleri izlemediyseniz mutlaka okuyun)
Iron Man: Adı, Tony Stark. Çok zeki bir bilimadamı. Kendisine Iron Man zırhını tasarlıyor, böylece inanılmaz şeyler yapabiliyor.
Çok zengin, çok şımarık, biraz da başına buyruk falan. Babası Howard Stark (adı filmde bir yerde geçiyor diye belirtmek istedim)
Thor: İskandinav mitolojisindeki savaş ve bilgelik Tanrısı olan Odin’in sayısız oğullarından biri. En güçlü Tanrı. Mjöllnir adlı bir çekici var, vurdu mu parçalayan cinsten. Ayrıca bu çekiçle yıldırımlar yağdırabiliyor. Dünya’daki adı Dr. Donald Blake ve bu kimliğiyle yaşarken hemşiresi Jane Foster’la birbirlerine aşık oluyorlar. (Jane’in adı filmde bir yerde geçiyor, belirtmek istedim.)
The Hulk: Adı, Bruce Banner. Bir nükleer deney sırasında fazla gama işınına maruz kalmış, bunun sonucunda yeşil bir deve dönüşmüş. Aslında Banner normal hayatında mantıklı ve süper bir doktor, ama sinirlendiği zaman Hulk’a dönüşüyor. Hulk’un Thor’dan bile fazla gücü var, ancak sorun şu ki ne yaptığını bilmiyor, önüne geçen her şeye saldırıyor. Gücü sinirlendikçe artıyor.
Kaptan Amerika: Adı, Steve Rogers, 1920′lerde doğmuş. Fakir bir ailenin çocuğuymuş. Nazi soykırımına karşı sessiz kalmak istememiş, ancak çok çelimsiz olduğu için orduya alınmamış. Süper asker projesinin bir parçası olan, ancak daha hazırlık aşamasındaki bir serumun üstünde denenmesini kabul ediyor ve über güçlü bir adam oluyor. 1954 yılında bir uçakla Teseract’i yok etme girişiminde bulunuyor, son anda uçakla okyanusa dalıyor. Teseract o anda harekete geçiyor ve tüm okyanus donuyor, tabi “Kaptan Amerika” da. Yıllaar sonra bulunuyor, buzları çözülünce hala hayatta oldugunu fark ediyorlar.
Black Widow: Adı, Natasha Romanoff. Bir Rus ajanı, özel bir gücü yok. Silahlarla idare ediyor. İnsanları konuşturup ağızlarından laf almakta üstüne yok.
Hawkeye: Adı, Clint Barton. Mükemmel bir okçu, Bu nedenle de “Hawkeye”, yani “sahin gözlü” lakabını alıyor.
Magazinsel bilgi: Black Widow ile bir geçmisleri var.
Loki: İskandinav mitolojisinde Thor’un üvey kardeşi, kötülük Tanrısı.
**********
Teseract: 4 Boyutlu küp olarak geçiyor. Filmde sonsuz ve sınırsız enerji kaynağını temsil ediyor.
Asgard: İskandinav mitolojisinde savaş tanrılarının mekanı, dokuz diyardan biri. Evrende en yüksek seviyede bulunuyor, sıkıca yerleştirilmiş taş bloklardan örülü yüksek bir duvarla çevrili.
S.H.I.E.L.D.: “supreme headquarters international espionage law-enforcement division” un kısaltması. Varlıgı dünya tarafindan tam olarak bilinmeyen, gizli savunma, güvenlik ve haber alma örgütü. Başkani Nick Fury.
Jarvis: “Just A Rather Very Intelligent System” in kısaltması. Iron Man zırhının programlanması ve hareketlerini kontrol eden, yapay zekalı bir bilgisayar programı.
 
 
IMDB Puanı: 8.8
 
Sinemalar Puanı: 9.2
 
Yapım: 2012, ABD
 
Tür: 3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim Kurgu, Macera
 
Süre: 142 Dakika
 
Yönetmen: Joss Whedon
 
Oyuncular: Chris Evans, Chris Hemsworth, Clark Gregg, Cobie Smulders, Donna Evans, Evan Kole, Gwyneth Paltrow, Jenny Agutter, Jeremy Renner, Mark Ruffalo, Paul Bettany, Paul Lacovara, Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Tom Hiddleston, Walter Perez
 
Görüntü Yönetmeni: Seamus McGarvey
 
Müzik: Alan Silvestri
 
Senaryo: Zak Penn
 
Yapımcı: Alan Fıne, Alicia Gelernt, Avi Arad, Jon Favreau, Kevin Feige, Louis D'Esposito, Stan Lee
 
Vizyon Tarihi (Türkiye): 04 Mayıs 2012

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website

0 yorum:

Film hakkında Yorumunu yaz

HTML Comment Box is loading Gönder...

Movie Review

Copyright © 2012 Tek Parça Film İzle | Film İzle | Hd Film İzle | Divx Film İzle | Tek Parça Film İzle | Tek Part Film İzle | Dizi İzle | Sitemap | Google | www-filmizle.blogspot.com Sitesinde Filmler Tek Part Olarak Eklenir.Tüm Filmlere Alternatif İzleme Seçenekleri Eklenmiştir.Aksi Belirtilmediği Sürece Tüm Filmler Türkçe Dublaj dır.Hemen Hemen Her Film de Divx İzle me Seçeneği Mevcuttur.İyi Seyirler. YASAL UYARI:Sitemizde Bulunan İçeriğin tamamı Büyük Paylaşım sitelerinden alınmaktadır.Buna rağmen Telif Hakkı Kapsamında Olduğunu Düşündüğünüz İçeriğin Kaldırılması İçin relaxsss-34@hotmail.com adresiyle iletişime geçebilirsiniz.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. filmizle - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger